Telefoonnummer

06-40799613

Email

sanne@wrapped-up.nl

Instagram

wrappedup_sanne

Het leven van een vrouw kent meerdere grote overgangen. Van meisje naar vrouw, van vrouw naar moeder, van moeder naar wijze vrouw (maiden, mother, crone). Maar ook grote gebeurtenissen in je leven die op een andere manier weer levensveranderend zijn. Als je kinderen bijvoorbeeld het huis uit gaan, of als je kinderwens anders loopt dan gehoopt, als je ziek bent of oververmoeid bent doordat je niet leeft op een manier die je zo graag zou willen.

Altijd ben ik graag betrokken en in verbinding met wat er om me heen gebeurt. Ik hou ervan om met vrouwen samen te werken en te genieten. Al heel jong wilde ik daarom verloskundige worden, het leek me zo heerlijk om het ultieme vrouwenwerk te verrichten. Maar tijdens het laatste jaar in de opleiding bleek dit toch niet het juiste pad voor mij te zijn. Ik heb daarna nog in de kraamzorg gewerkt. Een hele fijne periode waarin ik de kans kreeg om tijdens deze levensveranderende gebeurtenis een korte tijd intensief betrokken te zijn. Ik heb van deze fase in mijn leven heel veel geleerd en mogen zien hoe verschillend we als mensen omgaan met momenten in ons leven. En ook hoe elk mens behoefte heeft aan verbinding, gezien worden en veiligheid.

Mijn naam is Sanne Feijen (1984), samen met Tom en mijn drie kinderen Rosalynn (2011), Feike (2013) en Joachim (2015) woon ik in ’s-Hertogenbosch. Met mijn praktijk Wrapped-Up geef ik graag gedragenheid en koestering aan vrouwen na een grote gebeurtenis in hun leven waarbij stil gestaan mag worden. Met mijn liefdevolle aanwezigheid, luisterend oor, omhullende aanrakingen en massages, helende rituelen en warmtezorg ben ik er voor je.