Telefoonnummer

06-40799613

Email

sanne@wrapped-up.nl

Instagram

wrappedup_sanne

Met draagconsulten richt ik me op pasgeborene. Ik heb een paar fijne doeken en dragers die geschikt zijn vanaf maat 44/50 en tot maximaal maat 92 gaan. Mocht je graag dragers willen passen of een knoop willen aanleren voor grotere kinderen dan verwijs ik je naar 1 van mijn collega’s in de buurt.

Tijdens een consult bij mij op de praktijk nemen we rustig de tijd (1,5 uur) om een knoop door te nemen of dragers te passen. We oefenen eerst met een draagpop (verzwaarde pop), dit voor de veiligheid en om je kindje niet te overprikkelen. Als je de knoop goed kent of een voorkeur voor een drager hebt, oefenen we  nog een paar keer met je kindje in de draagdoek of draagzak.

Tijdens een draagconsult van 1,5 uur is er voldoende tijd om de knoop goed uit te leggen. Een draagconsult is niet bedoelt om beiden ouders een drager te laten passen of knoop aan te leren, daar is echt meer tijd voor nodig. In dat geval kan je het van te voren aangeven en dan hou ik 2 uur vrij in mijn agenda.

Hieronder beschrijf ik een aantal tips ter voorbereiding:

  • zorg dat je lekker ontspannen bent, plan dus niet te veel voor het consult en na het consult
  • je hoeft het niet uit te stippelen met voedingen en slaapjes, ervaring leert dat je hier geen invloed op hebt en er alleen maar spanning op komt te zitten. We werken er wel omheen.

Kosten

Standaardconsult 

Ik leer je 1 knoop aan om te buikdragen, rugdragen of heupdragen: € 80,00 (ongeveer 90 minuten)

Pasconsult

Ik laat je verschillende draagsystemen zien, je past er een paar die je voorkeur hebben en die drager passen we ook met je kindje: €80,00 (ongeveer 90 minuten)

Duoconsult

Ik leer beide personen 1 knoop aan om te buikdragen of pas verschillende dragers € 100,00 (ongeveer 120 minuten)

Ik geef draagconsulten op donderdagen bij mij op de praktijk op afspraak.