Als je een draagconsult hebt geboekt, kom ik lekker bij je thuis voor het consult. Je hoeft de deur dus niet uit. Tijdens een consult nemen we 1,5 uur de tijd om een knoop door te nemen of om dragers te passen. We oefenen eerst met een draagpop (verzwaarde pop), dit voor de veiligheid en om je kindje niet te overprikkelen. Als je de knoop goed kent of een voorkeur voor een drager hebt, oefenen we  nog een paar keer met je kindje in de draagdoek of draagzak.

Tijdens een draagconsult van 1,5 uur is er voldoende tijd om de knoop goed uit te leggen. Wanneer je meerdere knopen of met meerdere personen een draagconsult wil, hebben we meer tijd nodig. Overleg even met me wat de mogelijkheden zijn, want soms is het beter om een vervolgconsult in te plannen.

Hieronder beschrijf ik een aantal tips ter voorbereiding:

  • zorg dat je lekker ontspannen bent, plan dus niet te veel voor het consult en na het consult
  • je huis hoeft niet opgeruimd te zijn speciaal voor mij, we have all been there 😉
  • je hoeft het niet uit te stippelen met voedingen en slaapjes, ervaring leert dat je hier geen invloed op hebt en er alleen maar spanning op komt te zitten. We werken er wel omheen.

Kosten

Standaardconsult 

Ik leer je 1 knoop aan om te buikdragen, rugdragen of heupdragen: € 55,00 (ongeveer 90 minuten)

Pasconsult

Ik laat je verschillende draagsystemen zien, je past er een paar die je voorkeur hebben en die drager passen we ook met je kindje: €55,00 (ongeveer 90 minuten)

Duoconsult

Ik leer beiden personen 1 knoop aan om te buikdragen, rugdragen of heupdragen: € 75,00 (ongeveer 120 minuten)

Weekendtarief

Voor consulten in het weekend reken ik €15,00 extra per afspraak.